Неділя, 28.04.2024, 21:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Буцької селищної ради Маньківського району Черкаської області веб-дизайн Свистун Олексій Степанович

Опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Буцької селищної ради

e-mail:bukyschool@ukr.net
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 105
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Новини

 7 грудня в Опорному ЗЗСО І-ІІІ ступенів Буцької селищної ради відзначали День української хустки  — неофіційне свято, яке відзначається з 2019 року, з метою об'єднання жінок різного фаху, віку та національності для збереження українських традицій. Адже з давніх-давен в українських сім'ях оберегом, символом любові й злагоди слугувала саме хустка.

    

 

 

6 грудня  в Буцькому шкільному закладі, до  Дня Збройних сил України  рій «Буцька сотня», привітав учасників АТО із святом та позмагалися із ними у вправності на розбирання автомата, у силі та спритності.

 

 

 26 листопада у шкільній бібліотеці відбулася книжкова  виставка до Дня пам'яті жертв Голодомору   1932-1933 років на тему:"Голодомор 1932-1933 років- геноцид українського народу".

"МИ ЗНАЄМО І ПАМ'ЯТАЄМО!"

11 листопада в шкільній бібліотеці була представлена книжкова виставка творчості Ф.М.Достоєвського з нагоди 200-річчя від дня народження.

" Пророк і письменник, який досягнення щастя бачив не інакше,як через страждання, був невтомним захисником добра".

Кожного року, 9 листопада, в Україні відзначають День української писемності та мови, яке започатковано в 1997 році.

З цієї нагоди у нашому закладі освіти проведено ряд цікавих та незвичайних заходів.

"Мова - коштовний скарб народу", - писав І.Я.Франко.

Про це повинен пам'ятати кожен, хто поважає себе як особистість.

І поки "бринить - співає наша мова, чарує, тішить і п'янить", українці мають можливість насолоджуватися її красою, відзначати свята, приурочені

рідній мові, читати твори українських письменників, відчувати себе нацією.

До Дня української писемності та мови, 

учні 5-10 класів вирішили "оживити" ілюстрації до творів українських письменників.

 

 

В шкільній бібліотеці до Дня української мови та писемності також була представлена книжкова виставка.

 

З 27.09 по 01.10 в закладі освіти проведено Тиждень туризму. Учням були запропоновані цікаві туристичні конкурси із подоланням перешкод, орієнтування на місцевості, встановлення намету, розведення вогнища. Учнів захопили кросворди, інформаційні хвилинки, туристичний квест та багато інших заходів.

 

 

  

До Дня козацтва та Дня захисника України у закладі було проведено спортивно-інтелектуальний квест"Ми-нащадки козаків ", що проходивміж учнями козацьких класів. Активним учням були вручені грамоти.

  

   

 

Святковий концерт до Дня працівників освіти.

До Дня працівників освіти учнями 11 класу підготовлена фотозона "Вітаємо!", а членами шкільного учнівського самоврядування виготовлені солодкі подарунки для наших працівників. Зі святом всіх Вас!

 

15 вересня  в нашому закладі було проведено інформаційно-профілактичного захід "День з поліцейським та рятівником".                                                      

1 вересня в  Опорномузакладі освіти відбулося свято - День знань.

Цьогоріч шкільна родина поповнилась 21 першокласником.На урочистій лінійці до усіх присутніх з вітальним словом звернулися директор закладу Свистун Олексій Степанович та голова Буцької ТГ Залізняк Сергій Степанович. Він вручив сертифікат на 2000 грн від ТОВ Кищеці.

Музичне оформлення свята стало можливим завдяки новенькій акустичній системі та двом радіомікрофонам, який придбав Гуманітарний відділ за сприяння Животенко Світлани Анатоліївни. Щиро дякуємо усім за підтримку та розуміння.

  

   

 

 

А українська вишиванка — диво,

У ній народу код, його душі.

І кожному в ній зручно і красиво,

Вдягнути ж вишиванку поспіши.

І гордо йди у ній по цілім світі,

Та мовою своєю розмовляй!

І хай сміється сонечко в зеніті —Ти рідного свого не забувай!

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВИШИВАНКИ В ОПОРНОМУ ЗЗСО І-ІІІ СТУПЕНІВ БУЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

               

Дякую педагогам, учням, батькам учнів, обслуговуючому персоналу школи за висадження дерев, квітів, дбайливо прибрану територію школи, а також за підготовку до Поминальних днів та Дня Перемоги.

Директор закладу освіти  О.С.Свистун

 

              

 

                                                       

Педагоги та учні нашої школи долучились до акції "Посади дерево". Висаджено 43 плодових дерева.

                    

Із 21 березня по 17 квітня лісівники України проводили загальноукраїнську акцію «Створюємо ліси разом», ініціатором якої є Державне агентство лісових ресурсів України.

Учні нашого закладу освіти доєдналися до цієї акції. Ними було висаджено сосни напроти ліцею. А саджанці були привезені завдяки педагогам та працівникам нашої школи.

 

 

21, 22, 23 квітня 2021 року учні 11 класу в рамках освітньої програми проходять триденні навчально-польові збори/

 

Показники температури повітря в школі.

/4/pokazniki_temperaturi_povitrja_u_shkilnikh_primish.docx

«Щоб козацькому роду не було переводу, присягаєм на вірність Вітчизні й народу». Так 19 березня учні 3-А класу, а віднині рій «Нащадки козаків», поклялися перед козаками Черкаського крайового товариства українського козацтва, козацького Маньківського полку Буцька сотня. Благословив юних козачат протоієрей Української православної церкви Різдва Пресвятої Богородиці отець Валерій.

 

 

6 лютого 2021 року відбулася зустріч членів гуртків "Джура" з односельцем, а нині - завідувачем екскурсійно- краєзнавчого відділу Житомирського обласного центру туризму, помічником отамана по роботі з молоддю Древлявлянського  міжрегіонального

округу МГО "Козацтво Запорізьке" Шевцовим Олегом Анатолійовичем.

У День Святого Миколая членами шкільного парламенту підготовлено та проведено свято для учнів молодших класів, а козачата 4-Б класу рій  "Патріот" відвідали територіальний  центр одиноких людей похилого віку із подарунками, виготовлених своїми руками та солодощами.

 

  

До свята Андрія учні молодших класів підготували та провели Андріївські вечорниці, а учні 5 класу зібрали та передали солодощі та калиту до територіального центру одиноко проживаючим людям, а з ними частину своєї ще дитячої але також великої душі.

 

  

До Дня Збройних Сил України учнів 4-Б та 5-го класів прийняли у козачати. Тепер у нас є рій " Патріот" та рій "Соколята". На святі були присутні поважні гості. Також до цього свята були проведено виховну годину та змагання по класах.

 

З 25.11 по 10.12. 2020року у рамках акції " 16 днів проти насильства" проведені наступні заходи: конкурси малюнків "Ми проти насилля", "Не дай СНІДу шансу", інформаційні хвилинки присвячені Міжнародному дню із викорінення насильства щодожінок та Дню людей з особливими потребами, тематична виставка " STOP" -насилля" та інше...

 

У четверту суботу листопада в Україні вшановують День пам'яті жертв голодоморів та політичних репресій. В школі проведено такі заходи: інформаційна хвилинка, виховна година,зняті відеоролики, виготовлені плакати та символи цього дня.

 

   

У рамках освітнього проекту #STOP _ SEXтинг протягом останнього тижня жовтня було проведено уроки для учнів 5-11 класів задля безпеки дітей в  Інтернеті.

 

12 жовтня 2020 року перед Днем козацтва відбувся інтелектуально-спортивний квест з історії козацтва, серед козачат 4 та 9 класів та учасниками гуртка "Джура" була проведена зустріч з козаками "Буцької сотні".

 

 

6 жовтня відбулася зустріч учнів школи з працівниками пожежної служби.

Під час заходу  дітям  продемонстрували пожежний автомобіль зі всіма пожежними спорядженнями. Цікаво і захопливо пожежники розповіли про свою професію. Переконали учнів про те, що  справа, яку вони виконують є дуже важливою, оскільки вони рятують від пожеж  будівлі, поля, ліси та людські життя. Працівники пожежного управління розповіли, що кожен їх працівник є мужнім і сміливим, а також завжди готовий  рятувати людей.

Діти отримали знання про протипожежну безпеку, побачили умілі дії пожежників, їх вправність і професійність. Педагоги закладу і діти щиро вдячні їм за змістовну розповідь та практичний показ дій пожежників про їхню професію, її важливість та значимість.

 

2 жовтня учнями 11 класу до Дня учителя проведено урок та фізкультхвилинку до Дня дублера. 

 

З 7 вересня до тижня протидії булінга соціальним педагогом Демидовською Наталією Василівною була проведена бесіда з учнями 7 класу.

14 вересня 2020 року відбулося свято "Дари осені" в якому взяли участь діти усіх класів. Найкращі композиції були в учнів 2-4 класів та 5,10 класів.

 

 

Роботи дітей гуртка образотворчого мистецтва "Палітра" під час карантину.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Міністерство освіти інауки України повідомляє, що під час пандемії COVID-19 життя мільйонів українських дітей тимчасово обмежується домівками та гаджетами, діти не знають, як самостійно розв'язати певні супутні небезпечні виклики. Тому пропонуємо Вам інформацію, щодо діяльності Національної дитячої гарячої лінії та збільшення її робочого часу. Можливість звертатися у скрутній ситуації до консультантів Національної дитячої гарячої лінії, діяльність якої забезпечує громадська організація «Ла Страда – Україна». Надають консультації в телефонному та онлайн режимі  в будні дні з 12.00 до 20.00 за коротким номером 116 111(безкоштовно з мобільних телефонів) та 0 800 500 225 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів).

24 лютого з учнями 2 класу проведено свято " Моя родина".

21 лютого відбулася Посвята в козачата учнів 3 - А класу. На святі були присутні поважні гості та учні 8 козацького класу - члени рою "Соколята".

3 -А клас став роєм "Берегиня".

 

20 лютого 2020 року учнями 6 класу проведено свято Масляниці.

 

18 лютого учні школи взяли участь у конкурсі патріотичної пісні, організований Буцьким ліцеєм.

 

14 лютого 2020 року учнями  3-А класу підготовлено і проведено свято Стрітення Господнє.

24 січня 2020 року відбулася зустріч учнів Козацького класу із членами Буцької сотні Черкаського крайового товариства українського козацтва " Козацький Маньківський полк", які розповіли учням про свою роботу, подарували шеврони і фото на згадку.

 

 

21 січня членами криниці Мудрості шкільного парламенту підготовлена інформаційна хвилинка з переглядом відеоматеріалів до Дня Соборності України.

14 січня 2020 року учні 2 класу відвідали із щедрівками і привітаннями з Новим роком та Різдвом Буцький територіальний центр для одиноких людей похилого віку.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту